Fay Lovsky - zang, bas, zaag
Laurens Joënsen - zang, gitaar
Janos Koolen - zang, mandoline, banjo, klarinet
 
Fay Lovsky is een ‘singer-songwriter’ en had een onverwachte hit in de jaren ’80 in Nederland (toen Kerstmis nog niet zo populair was als sinterklaas) met -ondertussen een klassieker- “Christmas was a friend of mine”. Zij schrijft en speelt haar eigen repertoire, componeert en produceert daarnaast muziek voor film en theater. Nam deel aan verschillende projecten en muziekgroepen, zoals het succesvolle theatergezelschap “The Magnificent Seven”. Ze toert ook solo met het programma “Bedenkelijke Liedjes”
Op dit moment speelt zij o.a. met de new!grass band “Steam Power”. Op ons festival treedt zij op met deze akoestische band, die verder bestaat uit Laurens Joënsen en Janos Koolen.
 

Laurens produceerde en speelde mee op het album van Yentl en de Boer, schreef een prijswinnend lied over de watersnoodramp van 1953 en ontving de publieksprijs van Cameretten.

Janos is een multi instrumentalist die met virtuoos gemak door klassieke, rocky en bluegrass muziek zwerft. Bij verschillende producties van kamerensembles en bands drukt hij zijn smaakvolle stempel als arrangeur, producer en performer.

En; ja… Fay houdt van skiën.

www.lovsky.com en Steampower!

 

 

Foto: Henk Hennuïn